Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Bjælkehytten

BASbio, Brønderslev viser i uge 48+49+50 ”Familien Jul og nissehotellet”.
Filmen spiller Søndag d. 5/12 kl. 15.00, Søndag d. 12/12 kl. 11.00 og 19.00, Onsdag d. 15/12, torsdag d. 16/12 og fredag d. 17/12 kl. 19.00.

Filmbeskrivelse:
Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende. Hugo beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor. Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende. Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr…

FAMILIEN JUL OG NISSEHOTELLET har igen Pelle Falk Krusbæk i rollen som Hugo, Alfred
Bjerre Larsen i rollen som storebror, mens mor og far igen bliver spillet af Maria Askehave og Paw Henriksen. Derudover medvirker Jens Sætter-Lassen og Julie Zangenberg som Hugos onkel og moster, mens Alexander W. Schøler spiller fætter Egon. Flora Augusta spiller nissepigen Sne, Arthur Ditlev Wadstrøm Snes bror Dvaske, mens Jørn Jørgen Spottag spiller hotellets kok.

Carsten Rudolf havde en stærk spillefilmsdebut med MENNESKEDYRET fra 1995, som modtog ikke færre end otte Robert statuetter og vandt en Bodil for ”Bedste film”. Efter en række radiospil, teaterforestillinger og tv-serier som både forfatter og instruktør, herunder GENFÆRD på Det Kongelige Teater, NIKOLAJ & JULIE og ANNA PIHL, vendte han tilbage til det store lærred som manuskriptforfatter og instruktør på juleeventyrene om Familien Jul. Den første film om Familien Jul, FAMILIEN JUL, havde premiere i 2014, mens efterfølgeren, FAMILIEN JUL I NISSERNES LAND, havde premiere i 2016.

Kilde: BASbio Brønderslev

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen