Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

 

Det vakte ikke speciel stor opmærksomhed, da der drejede en stor sort Mercedes bus med VENSTRE logo på siden ved P-pladsen ved Harald Nyborg i dag, fredag lidt efter kl. 16.00.

Der var heller ikke de store skrigende folkemængder der tog imod Venstres formand, Jakob Ellemann – Jensen og følge, da de trådte ud af bussen. Men det var absolut heller ikke meningen med mødet. Formanden var såmænd bare på en lille turne rundt i landet for at hilse på partiets kandidater mm inden folketingsvalget i november.

Foto: Formanden træder ud af Tourné bussen. Foto Tex

Men det meste af Venstre baglandets politiske andel i Brønderslev byråd og Regionen var mødt frem, Martin Bech, Lasse Riisgaard, Klaus Riis Klæstrup. Malene Fisker og Mathias Christensen stod alle og ventede glade på formanden.

Byens Top Boss, Venstre Borgmester Mikael Klitgaard, havde Jakob Ellemann – Jensen mødt på det forrige stop med bussen, som var til indvielsen af den nye Multibane/legeplads i Jerslev, hvor Mikael Klitgaard klippede snoren til anlægget.

Foto: Brønderslev afdelingens repræsentanter med formanden, fra Venstre Mathias Christensen, Malene Fisker, Klaus Riis Klæstrup, Jakob Ellemann – Jensen, Lasse Riisgaard og Martin Bech. Foto Tex
Foto: Lasse Riisgaard fortalte formanden om fordelen ved at have et aflastningsområde klart, når detailhandlen ønskede alternative byggeområder i forhold til bymidten. Foto Tex
Foto: Der blev også tid til en lille snak med en ganske almindelig borger fra området. Foto Tex

 

Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S