Bedemand John Olsen
Nordjyske Bank
Podi
Bjælkehytten

 

Markedsforeningen i Store Brønderslev Marked har i aften afholdt generalforsamling. Resultatet af Store Brønderslev Marked 2021 blev rekordernes rekord. Hele 2.021.000 kr. eller 63% mere end et tidligere rekord markeds resultat og 75% mere end resultatet i 2019.

Foto: Alle fire dage var der godt vejr og godt besøgt på Brønderslev Marked. Privatfoto
Rekorden i år skyldes et ekstraordinært stort besøg af markedsgæster efter at alle corona restriktioner ophørte 1/9. Folk skulle ud igen og det gjorde at vi aldrig har set så mange besøgende alle markedsdage. Krydret med godt vejr med masser sol og ingen regn, lagde det grunden til det flotte resultat og Brønderslev kom på landkortet som et af de første steder i landet, hvor der var et stort arrangement efter Corona pausen.
Markedsudvalget er glade på medlemsforeningernes vegne, for det er dem der har tjent pengene og det kommer efter et år med slunkne foreningskasser fordi forrige marked  i 2020 blev aflyst. Markedsudvalget er allerede i gang med planlægningen af marked 2022 og ja vi satser på rekord igen, slutter Michael Wittrup, PR ansvarlig for Store Brønderslev Marked.
Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S