Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

Beskæftigelses- og uddannelsestilbuddet Drivværket vil gerne give noget tilbage til deres lokalsamfund i Serritslev. De er derfor, i samarbejde med blandt andet Aalborg Handelsskole, ved at arrangere “Open by Night – Serritslev”. 

Drivværket vil i første omgang sende en invitation ud til blandt andet hobbyfolk og kunsthåndværkere. Drivværket vil blandet andet sælge deres egne produkter, men opfordrer også andre til at få en stand til arrangementet. De tilbyder derfor gratis stand/bord og markedsføring af arrangementet mod, at man donerer én eller to gaver til deres tombola.

Arrangementet kommer til at foregå hos Drivværket (Syrenvej 51), torsdag den 11. november fra kl. 16 til kl. 20.

Det bliver en hyggelig aften i Serritslev med masser af stande og god stemning, så hvis du har nogle hobbyprodukter, du gerne vil sælge, har du mulighed for at gøre det her. Der er begrænsede pladser til borde/stande, så meld dig til hurtigst muligt hos Brian Hjortnæs på Drivværket – senest den 25. oktober kl. 12.

Du kan ringe til Brian på mobil: 30987660 eller sende ham en mail: brian@semai.dk.

Invitation for gæster til arrangementet kommer senere – i første omgang skal folk have mulighed for at melde sig til med deres hjemmelavede produkter.

Kilde: Drivværket

Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S