Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Bjælkehytten

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2008 og har løbende taget kurser med forskellig fokus. Kost og træningsvejleder fra Birgitte Nymann. Life og Businesscoach fra Manning Inspire samt uddannet i Functional Medicine hos Umahro Cadogan kendt fra TV2 programmet “Kan man spise sig rask”. Tilknyttet Falck Healthcare som fysioterapeut og arbejdsmiljøkonsulent. Leder og fitnesskoordinator af PGU Træning og Fitness, Pandrup. Og som en del af det, vil jeg opfordre dig til at læse under “andet” og derefter “referencer”, hvor tre af mine klienter har skrevet lidt om, hvad det vil sige at være i et forløb hos mig, men vigtigst af alt, så skal deres historier høres.  Men hvordan er jeg så nået hertil? Jeg er født og opvokset i Aalborg, hvor jeg boede indtil jeg efter min beståede fysuddannelse tog en smuttur til Vanløse og arbejdede for Healthcare Danmark. Der boede jeg kun et lille års tid inden Aalborg igen trak i mig. Så jeg sagde mit job op på Sjælland og fik et job hos Klinik for Fysioterapi i Holbergsgade, Aalborg. Der havde jeg ikke været ret længe før de igen ringede fra Healthcare Danmark, at de nu havde en stilling i Nordjylland, hvis jeg ville have den. Det takkede jeg ja til samtidig med, at jeg fik lov til fortsat at have ca. 10 timer på klinikken. Sideløbende havde jeg mødt Thomas, eller, det gjorde jeg faktisk meget tidligere, men hele den historie vil jeg skåne Jer for 😉 Vi boede sammen et års tid i Aalborg inden vi købte det hus vi bor i nu i Pandrup ved Blokhus. Her fik vi først O´Malley, vores Golden Retriever og dernæst vores to dejlige piger Celina 5 år og Milla 3 år. Sideløbende har jeg videreuddannet mig på forskellig vis. Status nu er, at jeg er selvstændig med Fysiocoach, leder og fitnesskoordinator hos PGU Træning og Fitness, Pandrup og tilknyttet fysioterapeut og arbejdsmiljøkonsulent hos Falck Healthcare. Jeg brænder i den grad for, at videreformidle den viden og erfaring jeg har tilegnet mig og at skabe forandring og udvikling både hos Jer og mig selv. Alt det og min egen sundhedsrejse vil der senere komme et blogindlæg om. Indtil da, så følg endelig med under fysiocoach både på facebook og instagram og her på bloggen, hvor du hen af vejen vil lære mig endnu bedre at kende

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen