Vi har skiftet til sommertid, og forårssolen er over os – den har været længe ventet. Påsken står for døren, og det er endelig tid til at rykke mere udendørs. Havemøblerne skal tages frem, der skal plantes krukker, opsættes trampoliner og det udendørs køkkenudstyr skal testes. Alt skal gøres klar til, at vi
opholder os mere udenfor.
Foråret er endelig landet, og kvalitetstiden med familien og venner rykkes mere udenfor, og haven og
terrassen skal indrettes til at udnytte forårets og sommerens mange lyse timer. Her er der tre gode råd til
at indrette udendørs livet:
1. Skab et grønt leverum: Få plantet krukkerne med blomster og krydderurter, sået i urtehaven og
fjern sporene af vinter og efterår. Skab et grønt fristed med dufte og farver.
2. Lav din afslapningsoase: Find det perfekte spot, hvor solen altid finder vej og skab en oase til den
perfekte middagslur, hygge med børnene eller blot en stille stund i en hektisk hverdag.
3. Få styr på dit udendørs køkken: Et af forårets kendetegn er opstart af udendørs madlavning. Mad
over bål, grill og pizza bagning – det samler familien og/eller vennerne til mange gode stunder til mad og hygge.
Alle elsker pizza
Påskeferien er et oplagt tidspunkt at udnytte den ekstra tid i familien skød med fælles udendørs aktiviteter.
Her er det oplagt at samles om fælles madlavning, og gerne hjemmelavet pizza. En YouGov-undersøgelse
foretaget af Ooni viser, at kun ca. halvdelen af de adspurgte børnefamilier inkluderer hele familien i pizzabagningen. Hjemmelavet pizza er enkelt at lave, alle kan være med og alle elsker pizza. Det er en god måde at få alle til at tage del i madlavningen og nyde sommerens mange solskinstimer.
Ooni har et rigt udvalg a pizzaovne – nyeste skud på stammen er Ooni Karu 12G og Ooni Volt 12.
Ooni Karu 12G er en transportable pizzaovn, som kan nå temperaturer op til de 500 grader, som sikrer den
gode afbagning. Varmegraderne opnås ved hjælp af gas, kul eller brænde.
Ooni Volt 12 er en elektrisk pizzaovn til både inden- og udendørs brug. Så selv det danske vejr eller mangel
på udeplads er ikke en udfordring. Med temperaturer på op til 450 °C og en afbagningstid på ca. 90
sekunder opnås afbagning af pizzaen i restaurants kvalitet.
Du kan dykke ned i Ooni’s opskriftsunivers på Ooni’s hjemmeside med mere end 1000 spændende
opskrifter.
Se Ooni afsløre detaljerne om de nye produkter her: ooni.com/pages/the-future-of-pizza.
Kilde: Ooni