Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

Christine Aggerholm med band i BASaren

 

Den 3. oktober kl. 20.00 optræder Christine Aggerholm i BASaren i Nørregade.

 

Vi kender hende som en af Brønderslevs lokale musiktalenter med et utal af optrædener bag sig på Brønderslevs scener. Derudover har hun tidligere optrådt som solist rundt i hele landet.

 

Siden tiden i Brønderslev har Christine gået på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor hun for tiden går på 3. semester med sang som sang som hovedfag.

 

Denne aften giver Christine Aggerholm en forsmag på hendes nye kunstnerprojekt Carmie, der med en håndfuld nye sange og et splinter nyt band, står klar til at give publikum en uforglemmelig aften.

Carmie er et ambitiøst aarhusiansk kunstnerprojekt, som i vinteren 2020 står klar med sit debut-udspil “Indicate Affection” – en EP som kredser om den alternative, og soulede r&b’s poetiske- og stemningsfyldte udtryk.

 

Musikkens lyrik rammer en nerve, som publikum sjældent møder i den gængse hverdag. Melodierne er fængende og stærke, og man mærker Carmies refleksion over følelsernes, snørklede kroge, der finder hjem i maleriske toner. I dette univers går 50’ernes soulede traditioner hånd i hånd med en mere elektronisk og detaljeorienteret lyd.

 

Carmie rammer især publikum med hendes stærke- og unikke vokal, der bærer musikken til nye højder og efterlader lytteren med eftertanke og følelsen af nærvær.

 

Billetter kan købes i døren eller i forsalg på www.basbio.dk, og på grund af coronarestriktionerne, er der kun plads til 80 gæster til koncerten. Døren åbnes kl. 19.00.

 

Kilde: BASaren

Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S