Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren

Gårsdagens kamp for Vendsyssel Håndbold på hjemmebane mod AGF i damernes 1. division , blev til en sejr på 25-23, men det var først til sidst Vendsyssel kom foran.

Kampen startede med at Vendsyssel Håndbold kom foran, men allerede efter 3 minutter var vendelboerne bagud, og var bagud hele 1 halvleg. Vendsyssel Håndbold lavede for mange fejl og tog ikke de rigtige afslutninger, efter 16 minutter var Vendsyssel Håndbold bagud med 5 mål, Vendsyssel pigerne blev ved med at fighte selvom spillet ikke helt sad i skabet. Den fight gjorde, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en uafgjort på 11-11.

Tilskuerne i Arena Nord, dem der holdt med Vendsyssel håbede, at pausen ville gøre at spillet blev lidt bedre, men sådan forholdt det sig ikke helt. 2 halvleg lignede meget 1 halvleg. Vendsyssel Håndbold kom igen bagud, dog ikke med mere end 3 mål, som var den største difference i 2 halvleg. Da der manglede 7 minutter af kampen var der kontakt og hjemmeholdet var kun bagud med 1 mål, her var stillingen 22-23. Herfra tog Vendsyssels unge piger teten, Sara Madsen og Cecilie Termansen scorede de sidste 3 mål i kampen og hjemmeholdet kunne løfte armene i vejret da der blev fløjtet af og dermed en sejr i den første kamp i 2019.

Stor ros til holdet for hele tiden at fighte og vise vilje selvom spillet ikke var det bedste.

Publikum stemte på kampens spiller og det blev Natascha Wollesen som løb med den ære, hun spillede stort set samtlige 60 minutter og krydrede det med 6 scoringer. På billedet er det netop Natascha med de heldige vindere fra publikum som havde stemt på hende via SMS.

Næste hjemmekamp er den 19. januar kl. 15.00 mod Gudme i Arena Nord.

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen