onsdag 17. april 2024

V-forslag om ny bredbåndspulje skal sikre alle i Brønderslev Kommune stabil internetdækning.

Uanset hvor du bor, skal du have adgang til stabilt og hurtigt internet. Derfor indfører Venstre en ny bredbåndspulje på 150 millioner kroner. En pulje, som vil gøre en forskel, særligt i landistrikterne, hvor dækningen i dag i bedste fald er mangelfuld,
 
Internettet er helt afgørende for den nationale infrastruktur, og det bør være lige så selvfølgeligt med adgang til stabilt og hurtigt internet, som det er med adgang til vand og elektricitet.
 
Vi er et af verdens mest digitaliserede lande, hvor kommunikation mellem mennesker, job, det offentlige mm foregår over nettet. 
Ligegyldigt hvor vi bor, skal vi kunne tilgå vores arbejde, lave hjemmeopgaver i forbindelse med undervisning, spille online og selvfølgelig streame alle de nye serier og film, når vi ønsker det. 
Også sundhedsindsatserne rammes, når dækningen er utilstrækkelig. Eksempelvis har 1200 nordjyske borgere med KOL udstyr derhjemme ikke mulighed for at anvende dette pga. dårlig internetdækning. 
Alt sammen forudsætter, at der er adgang til en lynhurtig internetforbindelse. 
 
Venstre har sikret bedre bredbånd mange steder i landet, og vil med et nyt bredbåndsudspil, sikre en fortsat udrulning af hurtigt bredbånd. 
 
En stemme på Venstre er også en stemme på bedre bredbåndsdækning til hele Danmark.
Maja Torp, folketingskandidat (V) i Nordjylland
Next Post