Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

I marts slog PostNord dørene op til en ny Collect Shop i Brønderslev, og nu kommer der en mulighed mere til området. 16. maj åbner der nemlig en Collect Shop hos Letkøb i Serritslev. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

 

  • Det glæder mig, at vi nu kan tilbyde borgerne i området omkring Serritslev et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vores kunder vil hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

 

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 7.00-20.00 og lørdag-søndag fra kl. 8.00-20.00.

 

Vi lever af tilfredse kunder, og det har stor betydning for os nu også at have pakker til udlevering på hylderne. Det er endnu en god service for vores eksisterende kunder, og vi glæder os til at komme i gang og møde nye ansigter, siger Peter Balzer Andersen, der er købmand hos Letkøb i

 

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Kilde: Post Nord

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen