Nordjysk Motor Co.
Suvo
Podi
Kaffebaren

 

Foto: Nye borde og stole, lys maling og nyt trægulv gør underværker. Foto Tex

Den moderne grillbar Ædedolken, genåbner i dag torsdag kl. 16, efter nogle travle dage i denne uge, med renovering af lokalerne i Vestergade 46. Indehaver Casper Tohme Nielsen, siger til Brønderslev Avis udsendte medarbejder:

– Det var tiltrængt med et nyt trægulv i spiselokalerne og noget lys maling på væggene, så lokalerne fremtræder lyse og indbydende, man kunne godt se sliddet efter et travlt første år på adressen.

Foto: Indehaver Casper Tohme Nielsen, er glad for de nye lyse farver. Foto Tex

– Det har været en stor succes med konceptet, den moderne danske grillbar, i en by som Brønderslev, der har så mange Pizza forretninger, så jeg er absolut tilfreds med vores omsætning det første år.

Som altid hos Casper, så er der nye tiltag på plakaten, nemlig ”Brunch – All you can eat!” lørdag og søndag, fra kl. 10.00 – 14.00, det endda til en meget fordelagtig pris, så kig ind når de starter op. Desuden fortsætter Ædedolken med deres populære ”Tirsdags Tarteletter” og ”Onsdags Flæsk” igen til små penge.

Foto: Indgangspartiet ser mere indbydende ud efter fjernelse af folien på halvdelen af vinduet. Foto Tex

Casper Tohme Nielsen slutter interviewet af med at sige, at de jo altid lytter til kundernes ønsker, så hvis man har en favorit ret eller en ny ide til en menu, så kom og snak med os om det, vi er åbne for forslag og ikke bange for noget nyt!

HUSK NU, Ædedolken åbner kl. 16.00 i dag!

 

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen