Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

U-landsholdsspillere skriver kontrakt med Aalborg Håndbold

 

De to U-19 landsholdsspillere, bagspiller Victor Kløve og stregspiller Valdemar Hermansen, har begge indgået en aftale med Aalborg Håndbold, der løber frem til sommeren 2023.

 

De er begge en del af vores U19-ligahold. Sideløbende har de i indeværende sæson også ofte deltaget i ligatræningen, mens det ligeledes er blevet til debut i liga såvel som EHF Champions League-regi for både Victor og Valdemar.

Det er derfor en tilfreds direktør, der glæder sig over, at de to unge talenter skal fortsætte deres udvikling i Aalborg Håndbold.

– Jeg er stolt over, at vi kan beholde to af vores egne store talenter, der begge har gjort sig flot bemærket omkring ligaholdet allerede i denne sæson. De skal fortsætte på vores ungdomshold, mens de samtidigt skal snuse endnu mere til ligaholdet, hvor de skal træne med kontinuerligt – og fortsætter Victor og Valdemar deres flotte udvikling, håber vi på, at de bliver en fast del af ligaholdet i fremtiden, siger direktør Jan Larsen.

Victor Kløve:

– Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og jeg glæder mig virkelig meget til at fortsætte min udvikling i Aalborg Håndbold. Det er stort at være en del af det hold, jeg har fulgt på tæt hold i så mange år, og nu ser jeg bare frem til fortsat at kæmpe med næb og klør for at bevise mig.

Valdemar Hermansen:

 

– Jeg er utroligt glad for, at jeg har fået muligheden for at fortsætte i Aalborg Håndbold. Denne sæson har helt sikkert givet mig blod på tanden, og jeg er klar til at give mig 100% for at gribe denne chance og forfølge min drøm.

Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S