Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren

 

PLEJEHJEMMET KORNUMGAARD er atter ramt af Covid-19 udbrud. Denne gang er det en medarbejder der er smittet og plejehjemmet har derfor taget de nødvendige tiltag for at isolere evt. andre fra smitte.

Kornumgaard har derfor lukket for besøg og sat den afdeling hvor den positive arbejdede i karantæne samt man har testet alle beboere og ansatte. Dette indtil man har testet alle negative to gange, resultatet af første test er kommet og ingen nye er testet positive. Det skriver Plejehjemmet Kornumgaard på deres Facebookside.

 

FOTO: En af de store maskiner i gang med at fjerne en af udbygningerne på gården. Foto Tex

SÅ SKER DER NOGET ved erhvervsgrunden på Ø. Brønderslevvej, hvor både MacDonalds og Burger King, angiveligt vil bygge restauranter. Byrådet har dog endnu ikke endeligt vedtaget at reklamepylonen ved motorvejen må gå op til de ønskede 18 meters højde.

Gården der lå ved rundkørslen (Nordjysk Fadøl forsyning!) hvis grund der blev solgt til et konsortium i Frederiksham, der er kendte bygger og udvikler for Burger King, er nu revet helt ned, dette er sket i løbet af de sidste dage.

Landmåleren har også været ud på grunden og sat markeringspinde i marken, så det varer sikkert ikke længe inden man går i gang for alvor derude. Beklager det dårlige foto!.

 

FOTO: Der spilles Krolf på livet løs. Privatfoto

STOR SUCCES med konceptet, Bevæg dig for livet træning, der kører om formiddagen i mange af kommunens haller. Senest er Østsidehallen i Ø. Brønderslev kommet med via Centerleder Marianne Nellemann, der er tovholder på projektet lokalt.

Programmet er lavet sammen med Brønderslev Kommune, DGI og ØBI. Marianne fortæller på opslag på hallens Facebookside, at der hver torsdag, hvor eventen løber af stablen, kommer flere og flere med, der gerne vil have lidt motion sammen med folk af samme alder. Man slutter altid træningen af med en social del, nemlig en tår kaffe og en bette sludder. Alting selvfølgelig med behørig afstand og masser af håndsprit i nærheden.

Fra næste torsdag har man sine helt egne rekvisitter i Østsidehallen, grej som Marianne har søgt 10.000kr til gennem Brønderslev Kommunes, Bevægelse for livet pulje og så fremover træner man på hallens eget udstyr. Se mere under rubrikken gymnastik, på:http://www.oebi.dk

 

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen