Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren

I starten af april pådrog Sebastian Henneberg sig en knæskade, der i første omgang lignede en skade på ledbåndet og deraf en pause på 10 uger. Yderligere undersøgelser har nu desværre vist, at der er tale om et sprunget korsbånd, og vores uheldige bagspiller har derfor gennemgået en succesfuld operation.

Nu venter en ny lang pause for Sebastian Henneberg, og det er derfor også en trist direktør, der sætter ord på situationen.

– Det er helt ubærligt for Sebastian. Vi havde håbet, det ikke var så alvorligt, og det tydede de første meldinger efter flere undersøgelser også på. De efterfølgende uger var der ingen fremgang at spore, og yderligere undersøgelser bekræftede desværre vores bange anelser. Det er virkelig et hårdt slag – både for os men i særdeleshed for Sebastian selv, og vi må med al sandsynlighed undvære ham hele næste sæson. Vi er klar til at hjælpe, alt vi kan, og så håber og tror jeg på, at vi ser Sebastian vende stærkt tilbage, siger direktør Jan Larsen.

– Jeg er selvfølgelig dybt ulykkelig over situationen. Jeg havde jo håbet, at det ikke var så slemt, men som ugerne gik, frygtede jeg, at det var korsbåndet igen. Derfor var det naturligvis fortsat rigtig tungt, da jeg fik overbragt den endelige dom. Men jeg ved, hvad det kræver, og jeg er klar til at kæmpe indædt igen – og jeg skal nok komme igennem det og tilbage på håndboldbanen, siger Sebastian Henneberg.

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen