Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

Di Taknæmlæ optræder i BASaren den 6. november, kl. 14.00 til en hyggelig koncert, som foregår på vendelbomål.

“Di Taknæmlæ er fæ ånnelit fællesskab om åål slaw fænomener. Mosik er jet å språåwe er æ åånt. Mæn wi ka åsse liij fobåål å kaffe freksæmpel“

Ordene er Thorben Baggesens. Han, Kaj Andersen og lærlingen udgør trioen Di Taknæmlæ, og for dem, der ikke lige er så stærke i vendelbomål, er her en oversættelse/tolkning: “Di Taknæmlæ er et åndeligt fællesskab om forskellige fænomener. Et er musik, et andet er vendelbomål. Men vi går også op i fodbold og kaffe for eksempel.”

”For koncerten i BASaren den 6. november kommer til at foregå på vendelbomål. Den dialekt som mange af os har lært og talt, men som vi også har lagt på hylden, for det passede ikke rigtig ind i tiden” siger Arne Mogensen fra Brønderslev Amatør Scene (BAS).
Koncerten er desuden endnu en i rækken af eftermiddagskoncerter, for man fornemmer i BAS, at der er mange, der gerne vil ud at opleve noget i dagtimerne for at have aftenen hjemme.

Koncerten kommer til at bestå af Di Taknæmlæs egne numre, som breder sig over flere genrer som country, blues, folk, rock og visesang.

”Wi møttes i 78 på en mark mææl Sææreslæ å Stjænom. Wi oew en sitronmåån mæ glinsende glasur å så jiik der 30 oer… Så møttes wi ijan i 2008 å wi oew en sitronmåån miir å så snakke wi let å lawwe en sang mæns wi drak i slat kaffe”, slutter Thorben af.
Så i samme stil vil baren i BASaren naturligvis servere citronmåne til kaffen, lover Arne Mogensen.

Billetter sælges i døren fra kl. 13.00 og i forsalg på: BASbio Brønderslev

Kilde: BASbio Brønderslev

Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S