Har du lyst til at skrive nyheder til Brønderslev Avis?

BrønderslevAvis.dk er en online avis, der er sat i verden for at fortælle de gode og spændende lokale nyheder. Har du lyst til at skrive om netop det, der har din interesse – så kan du gøre det på Brønderslev Avis. Vi stiller gratis spalteplads til din rådighed.

Det kan være et kampreferat fra U12 pigernes fodboldkamp, som en træner eller forældre har lyst til at skrive.

Vil du fortælle om de mange gode og spændende ting der sker i Aalborg og Nørresundby, vil vi glæde os til at modtage dine artikler.

Måske er du lokalpolitiker og gerne vil skabe en debat eller blot vil have dine budskaber ud.
Arrangerer du kulturelle arrangementer – er du også meget velkommen til at præsentere dem på Brønderslev Avis, både før og fra arrangementet – vi synes kun, det er dejligt at kunne hjælpe med at markedsføre dit arrangement.

Er du virksomhedsejer – så hører vi også gerne fra dig, når du har ansat en ny kollega, vundet en spændende ordre eller bare har lyst til at fortælle en god nyhed til andre.
Ingen nyhed er for lille eller for stor – den skal blot være relevant for borgerne i Brønderslev og omegn. Det er gratis for dig at få dine nyheder på Brønderslev Avis. Du skal dog selv skrive dine nyheder. Vi har ingen journalister ansat, det er også derfor vi kan tilbyde dig denne mulighed gratis.

Nyheder indsendes her til BrønderslevAvis.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig

BrønderslevAvis.dk
Email: redaktion@siloo.dk