Bedemand John Olsen
Suvo
Podi
Bjælkehytten

Manden, der ikke fryser: “Jeg fjernede selv min stress (da lægerne gav op) – og metoden er så enkel og gratis, at det er helt skørt, at alle ikke er i gang med det”

Fra vækst-iværksætter til livtils-iværksætter
Her er historien om manden, der skabte virksomheder med millionomsætning, gik voldsomt ned med stress og selv fandt kuren på sine problemer efter lægerne havde givet op.

Metoden er danner nu rammen for udviklingsforløb for direktører, sælgere og andre erhvervsfolk, som er udfordrede på at finde den gode work-life-balance.

Gåture uden tøj på kroppen og iskolde bade har ikke bare fjernet stress og genskabt hans stærke krop, men også støbt fundamentet til en ny virksomhed, der hjælper ledere og sælgere til at leve liv uden stress og med masser af overskud livsglæde, ro og passion.

Sådan gik Thor fra stress til power, livsglæde og indre ro
Vækst-iværksætter Thor Andersen har skabt flere succesfulde virksomheder og lignede i mange år en stor succes. Men selvom han sikrede omsætning på over 25 millioner om året og selv hentede gourmetkaffe og luksus-sukker i udlandet, for at sikre kvaliteten, sneg stressen sig ind på ham.

Ofte lå han som en grøntsag under dynen, sat ud af spillet – og distancerede sig til sine venner.
Han tog smertestillende 5-6 gange om dagen og måtte hele tiden øge dosen for at opnå en effekt. Lægerne kunne ikke finde ud af, hvad han fejlede.

Men så tog han sagen i egen hånd
Han uddannede sig selv i biohacking og opdagede, at kuldetræning kunne give ham det stærke fokus og overskud, han ikke havde mærket i lang tid. Faktisk oplever Thor, at han kan nå det dobbelte på den halve tid – og med et bedre resultat.

Med kuldetræning har han sagt farvel til de smertestillende piller og er nu tæt på også at kunne slippe den medicin, han har fået, fordi stressen ødelagde hypofysens evne til at udskille hormoner.

Kort sagt har kuldetræningen på næsten mirakuløs vis fjernet stressen fra hans krop og i stedet ladet kroppen genskabe sin styrke, så han i dag har det bedre end nogensinde før.

Corona skubbede bolden helt i mål – og High Impact Mindfulness blev en metode
Da corona ramte landet og Thors virksomhed måtte lukke, tænkte han: “Nu er det nu! Nu har jeg muligheden for at gøre min brændende passion gennem 10 år til virkelighed”.

Thor er nemlig typen, som bygger vindmøller (og ikke læhegn) når forandringens storme raser.

Derfor skabte han MAKE IT HAPPEN, som er en virksomhed, der gennem High Impact Mindfulness og kuldetræning hjælper ledere og sælgere med at opnå den gode work-life-balance, så de kan undgå stress og leve livet med overskud, livsglæde, ro og passion.

Kaffebaren
Suvo
Podi
Bilhuset Biersted A/S