Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Kaffebaren

Kommunalvalget er lige rundt om hjørnet. I denne forbindelse inviterer Borger 9700 til valgmøde, hvor man har mulighed for at møde kandidaterne i 9700.

Torsdag den 28. oktober er der valgmøde på Nordjysk Idrætshøjskole. Formålet med mødet er blandt andet at møde kandidaterne til kommunevalget og øge kendskabet til dem. Derudover har man til mødet mulighed for at stille spørgsmål omkring de udfordringer Brønderslev by har, og hvad kandidaterne siger til dette. Borger har en forhåbning om, at disse udfordringer vil få større opmærksomhed i det kommende byråd.

Problematikker, der kan stilles spørgsmål til, kan blandt andet være, hvordan kandidaterne vil gøre Brønderslev mere attraktiv for at få flere tilflyttere, eller hvordan kandidaterne vil forbedre vilkårene for handel i Brønderslev. Der kan stilles spørgsmål til lige præcis de emner, der er vigtige for dig, for at udvikle Brønderslev til at blive en endnu bedre by at bo i.

Borger 9700 håber at se så mange som muligt for at få skabt en livlig debat, som øger kendskabet til, hvordan kandidaterne til kommunevalget vil forbedre Brønderslev.

Nordjysk Idrætshøjskole, Parkvej 61, 9700 Brønderslev, torsdag den 28. oktober 18:00 – 19:30.

Kilde: Borger 9700

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen