Køb annoncering

Siloo ApS tilbyder annoncering til meget fordelagtige priser. Vi har gjort det let for dig som annoncør på online aviserne. Der findes følgende typer af annoncer – se nedenstående.

Du kan vælge mellem forskellige perioder for annoncering på Siloo.dks online aviser: AalborgAvis.dk, VendsysselAvis.dk, BrønderslevAvis.dk samt JammerbugtAvis.dk.

Banner annoncering på online aviserne
Ønsker du effektiv og billig annoncering, der kan spores og giver værdi så er bannerannoncering på vores online aviser løsningen for dig. Via Google Analytics kan du spore dine besøgende direkte tilbage til online aviserne. Husk dog at det ca. kun er 70% som kan spores fordi brugerne ikke har accepteret brug af cookies. Vi har flere muligheder for annoncering med bannere på online aviserne. Se nedenstående eller skriv til os på redaktion@siloo.dk.

Du kan også vælge at annoncere med en profil artikel
En profilartikel er en annonce, der fremstår som som en journalistisk skrevet artikel, der fortæller det budskab I ønsker om jeres virksomhed. Det kan være en ny, stor ordre, en certificering af jeres virksomhed, at jeres virksomhed har de bedste arbejdsforhold eller andet I ønsker at formidle ud. Mulighederne er mange!

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du kan få dit budskab ud på vores onlineplatforme og få en god pris på din annoncering, så skriv til redaktion@siloo.dk og vi kontakter dig.

Banner størrelser:

  • 300 x 600 pix – Guldbanner
  • 728 x 90 pix  – Topbanner
  • 300 x 250 pix – Sølvbanner
  • 300 x 250 pix – Bronzebanner

Kontakt Siloo ApS for annoncering:
Email: redaktion@siloo.dk