Nordjysk Motor Co.
Nordjyske Bank
Podi
Bjælkehytten

Ved diplomstævnet i Lindholm 07.11.2021, boksede Brønderslev Bokseklubs 5 deltagere sig til 4 diplomer, hvilket ikke er så dårligt, faktisk er det rigtig godt.

Kun Brønderslev Bokseklubs debutant, den kun 12 år gamle Mads Bæk Sørensen, fik ikke diplom. Men det var tæt på. Mads, som bokser i bantamvægt, boksede en bragende flot kamp af så ung en bokser, mod en dygtig bokser fra Hobro Ak. Man kunne godt frygte, at Mads ville være lidt skræmt af sin lidt mere rutinerede modstander, men det var ikke tilfældet. Den unge bokser gik uforfærdet til opgaven i alle 3 omgange, og kun ganske få point afskar ham fra at få diplom. Men det er altså også sjældent at en debutant opnår at få diplom.

Mellemvægtsbokseren, Jacob Bak Carlsen, boksede sig i sin kun anden diplomkamp til et diplom. Det skete efter en særdeles overbevisende indsats mod en bokser fra Grenå Bokseklub. Jacob kender kun en vej i bokseringen og det er fremad. Og da han mødte en modstander der også kender denne vej, så blev det en underholdende kamp som endte med diplom til Jacob. Flot indsats, hvor Jacob også fik vist at han er ved at være klar til rigtige kampe.

I Let weltervægt mødte Robert Lundberg fra Brønderslev Bokseklub Oscar Berg Jacobsen fra BK Sct. Jørgen, Holstebro. Robert boksede en fantastisk flot teknisk god kamp. At Robert er en dygtig bokser, har vi altid vidst, men her viste han hele sit repertoire, elegant og teknisk boksning i allerhøjeste klasse. Og da hans modstander var næsten lige så god som Robert, så boksede de to boksere vel nok en af stævnets bedste kampe.

I Weltervægt stillede Brønderslev Bokseklub med Magnus Noermark Jensen, og det skulle vise sig at han fik den sværeste opgave af alle brønderslevbokserne. Han mødte Ahmed Al Sadyy fra Champs Camp Aarhus. Ahmed var en bokser som angreb uafbrudt og mange nye boksere som Magnus ville være blevet skræmt af den unge Århus boksers stil. Men ikke Magnus. På trods af, at det kun var hans anden diplomkamp, så boksede han som en gammel garvet bokser. Hele tiden undveg han sin modstanders angreb og scorede til
gengæld med sine flotte kontrastød. Det var ikke meget brønderslevbokseren blev ramt i den kamp. Flot bokset af Magnus.

Cruiservægteren Anders Hartmann var den sidste brønderslevbokser i ringen. Han mødte en af AK Jydens mange dygtige boksere, Nicolai Berthelsen. Begge boksere var teknisk dygtige og stod godt til hinanden så det blev en rigtig god kamp som fortjent udløste diplom til begge boksere.

En god dag i Solsidehallen for Brønderslev Bokseklub og et godt arrangeret stævne af de to Ålborgklubber, AK Jyden og Lindholm Bokseklub, som havde fået stablet hele 29 kampe op.

Kaffebaren
Suvo
Podi
Baggesen